мобилен телефон
8618605192057

нашите производи

вистински факти

Имаме некои супер факти тука

  • Фабриката е оригинална опрема производителот добавувачот, а исто така се фокусира на измената на ефективни светилки за клиентите.

  • Ние строго контрола на суровини за да се осигура дека секој готовиот производ е на задоволително ниво за нас.

  • работилница за производство сега има шест шприцмашини со чиста животна средина и напредна опрема.

Работилница